Контактирајте не

HK office

Tel: 00852-69118296

Email:[email protected]

Address:Room 9-10,Flat D,13/F.,Lucky Factory Building,63-65 Hung To Road,Kwun Tong, Kowloon,HongKong

China office

Tel: 86-755-8276-4050

Email:[email protected]

Address:Room 1203,Dynamic Building,Zhonghang Rd , Futian Dist,Shenzhen,518031,GD,China

Ве молиме наведете ги вашите информации за контакт. Ќе ве контактираме во рок од 12 часа
Врв