WhatsApp Icon

за нас

среќа

HK InFortune Electronics Co., Ltd е независен дистрибутер на електронски компоненти, ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите електронски компоненти и услуги за поддршка. основана во 2000 година, имаме логистички магацини во Хонг Конг и Шенжен, Кина.

среќа

HK InFortune Electronics Co., Ltd има добиено ISO9001:2015 сертификат за меѓународен стандард за квалитет, ние се придржуваме до принципот „квалитетот на прво место, клиентот на прво место“ и професионалната техничка поддршка, и голема чест е што сме близок партнер на многу познати производители на електроника и наведени групи .

имаме висококвалитетен елитен тим, а нашиот бизнис покрива повеќе од 20 земји во сите региони во светот. ние им служиме на глобалните производители и дистрибутери на електроника и се фокусиравме на OEM, Ems и Цем услугите. HK InFortune Electronics Co., Ltd постојано се подобрува за да ја освои довербата на клиентите, ние посветуваме посебно внимание на вашите барања. нашите производи се применуваат на индустриска автоматизација, автомобилска електроника, медицина и комуникации, информатичка технологија, нова енергија и други области. со нетрпение очекуваме да станеме ваш најдобар партнер во дистрибуцијата на компоненти!

Врв